tirsdag den 22. marts 2016

Transkription Har Lært Mig....

Så... Jeg laver lidt transkription til tider, hvilket gør man lærer nogle sjove ting. I hvert fald laver jeg mig nogle antagelser og konklusioner ud fra det jeg hører. Det jeg transkriberer er ting indtalt på telefoner for at optimere stemmegenkendelsen og det kan der godt være nogle lidt mærkelige sammenhænge i til tider. Derfor vil jeg nu fortælle jer hvad transkription har lært mig og det kommer her;


  1. Der er mange med en gebrokken dansk accent der ligeledes er ved at lære fransk.
  2. Minecraft og YouTubere er bare the fucking shit altså!
  3. Der er mange der er ret gode til at bande, især når stemmekontrollen skriver noget HELT andet end det der rent faktisk bliver sagt.
  4. Der findes jævnt mange lummerbukse derude og det ville løbe mig koldt ned ad ryggen hvis nu jeg pludselig hørte nogle specifikke stemmer på gaden... Fordi.... Ew
  5. Ting bliver ikke tydeligere for stemmekontrollen hvis man råber det, men som den der skal transkribere det siger jeg bare lige... AV?!
  6. Der er jævnt mange der ikke ved det de indtaler bliver gemt, men det er nok noget af alt det man accepterer så snart man tænder en ny telefon.
  7. Danskere er jævnt dårlige til at finde vej...... Over 25 % af en omgang transkriptioner jeg lavede var udelukkende adresser og i mange tilfælde kan man høre blinklys i baggrunden! Det er lidt voldsomt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar