søndag den 20. marts 2016

Påske Give-Away!

Jeg tænkte nu det var påske var det tid til en Give-Away og det er en jeg har glædet mig lidt til!

Jeg har formået at skaffe mig 2 af præcis den samme Funko Pop og tænkte derfor, at den ene da skulle gå til en af mine læsere. Så, har du en samling og mangler denne eller vil du gerne starte med at samle? Så er det her din chance!

Funko Poppen her er Hermione Granger. Kassen følger som udgangspunkt ikke med, da den er skadet under forsendelse og dermed tænker jeg hellere jeg vil lave det til et decideret påskeæg, så mon ikke der kommer lidt ekstra ting i ægget også? Det kan kun tiden vise!

Reglerne for konkurrencen er som følgende;
 1. Like min ny-oprettede Facebook side for bloggen her (Vil også blive glad hvis I følger mig på Bloglovin', men det er ikke et krav).
 2. Skrive en kommentar med navn på Facebook (hvis I vil kontaktes her er dette tilstrækkeligt) og ellers en e-mail adresse.
 3. Have adresse i Danmark.
Det andet er selvfølgelig for at bekræfte deltagelsen, så jeg også kan se at I rent faktisk har deltaget korrekt og opfyldt kravene.

Vinderen vil blive trukket 2. påskedag (28/3) og pakken sendt afsted hurtigst muligt derefter. Grundet helbreddet kan det være jeg får behov for at bede om en smule tålmodighed, men sigter efter at sende afsted hurtigt muligt!


11 kommentarer:

 1. Åhhh hun vill være perfekt imellem mine 2 andre fra Harry potter universet ;) Så jeg er da helt klart med!

  SvarSlet
 2. Uh! Fed præmie! Vil blive den første i rækken, af forhåbentligt mange flere fine figurer på min bogreol! Jeg hedder Julie Mørup på Facebook :)

  SvarSlet
 3. Kunne da ikke være dårligt at vinde :p Og du kender mig bestemt på FB, eftersom jeg er lidt mere end ret glad for din storebror :p Men der står jo men skal skrive navn så, navn på FB er Michelle Haugaard Jørgensen :p

  SvarSlet
 4. Den her give-away er lige mig! Jeg hedder Charlotte Højbjerg på Facebook og liker din side derinde. Nu gælder det bare om at krydse fingre! 😁

  SvarSlet
 5. Er lige begyndt at samle på Pop figurer, og har indtil videre Marty fra Tilbage til fremtiden og Luke og Anakin Skywalker. Hermoine skal være velkommen på hylden!!

  SvarSlet
 6. Vi har efterhånden en del figurer - de er bare så fine og dekorative :)

  Jeg hedder Camilla Hovej på FB - god påske :)

  SvarSlet
 7. Åhhh ville elske at give min datter den!
  Hun er vild med Harry Potter filmene og især Hermione.... som hun selvfølgelig også var klædt ud som til fastelavn! Faktisk en helt perfekt Hermione!
  http://www.minemirakler.dk/wp-content/uploads/2016/02/IMG_8573-682x1024.jpg

  Jeg kommenterer på posten på facebook og håber jeg har gjort rigtig for at deltage :)

  SvarSlet
 8. Ej hvor er den/hun fin! Krydser hvad krydses kan
  Gyngehesten (a) hotmail.com

  SvarSlet