lørdag den 12. marts 2016

New In: Funko Pop #9

Sååå... Det er et stykke tid siden jeg sidst har lavet et indlæg hvor jeg viser nogle nye Funko Pops frem. I skal endelig ikke tro det er fordi jeg ikke har købt nogle Pops på det seneste, det vil min roommate, kæreste og desuden postbuddet gerne skrive under på (han kom med 7 funko pop æsker tapet sammen den anden dag. Kun 5 var rent faktisk til mig - en var til min bror og Lonnie havde også bestilt én, så.

Jeg har fået 10 nye og har faktisk bestilt 10 der skulle komme på et tidspunkt (Der var massivt tilbud hvorfor jeg købte 5, der var 2 der manglede til en komplet samling af nogle indenfor en vis kategori og så har jeg forudbestilt nogle der for mig er uundværlige).

Jeg viser dem lige sammen 3 af gangen og vi starter i det lidt magiske univers, blandt andet med Harry Potter og Severus Snape! Snape kan man næsten ikke undvære på nuværende tidspunkt og han er også yderst populær, så det tog mig en del forsøg at få ham på auktion på eBay (Zavvi har ham ikke, ej heller game stop eller lignende). Harry Potter kan heller ikke undværes og synes denne med hans kost, Quidditch kappe og det gyldne lyn var lidt federe end den helt basic figur.De to øverste figurer hører klart sammen og denne søde alien passer måske ikke helt ind, men hvem elsker ikke E.T.? Jeg har i hvert fald været grædefærdig til den film da jeg var mindre og så den for første gang. Det er et fantastisk minde fra barndommen udgjort af sådan en figur og jeg ELSKER den!

Jeg har det lidt sådan med Funko Pops at jeg interesserer mig for så meget og nogle som E.T. fremkalder minder, så jeg skal bare have flest muligt af de figurer der interesserer mig! Dog er der flere forskellige versioner af eksempelvis Hermione, Ron og Harry samt Dumbledore og dette gælder også meget andet end Harry Potter og så udvælger jeg altså én af hver og that's it.

1 kommentar: