onsdag den 16. marts 2016

Mofibo: e-bøger!

Jeg ELSKER at læse, men desværre gør jeg det ikke ofte nok for tiden. Har man en god indlevelsesevne er det helt fantastisk at læse diverse bøger og som man oftest siger, så er bogen sikkert bedre end filmen. Jeg har i hvert fald prøvet en del gange, at skulle se en film efter at have læst bogen hvor karaktererne bare er helt forkert. Jeg har eksempelvis læst Fifty Shades of Grey og der når filmen mildest talt ikke bogen til sokkeholderne og jeg synes karaktererne er afbilledet helt forkert.

Nu til det vi rent faktisk skulle snakke om: e-bøger hos Mofibo. Da jeg var yngre havde jeg heldigvis skolens bibliotek hvor jeg kunne låne bøger og det var jeg helt sikkert glad for, for da jeg først begyndte at læse (mine forældre troede faktisk på et tidspunkt at jeg var ordblind) kom jeg nemt igennem 5 af de tykke bøger på en måned, gerne klassikere som Det lille hus på prærien og Anne fra Grønnebakken. Hvis Mofibo havde været til stede dengang og jeg havde en tablet til formålet havde det helt uden tvivl været perfekt for mig!

Blot én bog koster gerne omkring de 100 kroner i butikkerne, hvor Mofibo koster 99.- i måneden og så kan man læse alle de bøger man ellers gerne vil. Det er da smart, ikke? Jeg ville simpelthen have elsket det hvis jeg læste mere end jeg gør nu, men skolen er desværre ret drænende på det punkt, i de tekstbøger vi har nu er der ikke behov for den store indlevelse for alt er afbilledet med grafer og figurer, ikke at det gør det mindre kedeligt.

Har en laaaang liste over bøger jeg vil læse, så måske det på et tidspunkt ville være smart, at få sat det op sådan, at jeg kører et par måneder på Mofibo med min iPad? Endnu en af de ting der bliver forsømt også, den ville nok elske at blive brugt!Ingen kommentarer:

Send en kommentar