fredag den 18. marts 2016

Kreative Kreationer: Kunst Med Mini Hama Perler!

Det er svært at skrive for tiden når man nærmest ikke kommer mere ud end højest nødvendigt, men nedtællingen til at jeg skal til Kolding Sygehus på onsdag er begyndt og selvom jeg ikke glæder mig til selve undersøgelsen der mildest talt lyder ubehagelig, så glæder jeg mig til forhåbentligt at få nogle svar!

Men herhjemme kan jeg da heldigvis også lave lidt og de kreative projekter jeg har haft i hovedet i en længere periode har pludselig tid til at blive til noget, og jeg har blandt andet kreeret nedenstående kunstværker ud af mine hama perler jeg så har limet på lærred og jeg synes det giver så fedt at udtryk.

Selve dyrene består kun af sort, grå og hvid udover den pink kant som virkeligt bare give noget til figurerne, jeg er helt vild med dem! De tog også lang tid, især elefanten der gik i stykker tre gange under vejs og perlerne er så små man skal bruge en pincet, så jeg var nærmest grædefærdig alle gangene eller bare pisse sur - det varierede lidt alt efter hvilken dag jeg nu lige havde og var slem skaden var.

I hvert fald er jeg helt vildt med resultatet og glæder mig til de skal op at hænge - hvilket nok først bliver når jeg flytter til juni cirka. Jeg er også i gang med nogle andre kreationer, men løb tør for sorte perler (sjovt nok) og er nu i en fight med et firma jeg mildest talt aldrig handler med igen. Magen til uprofessionel og barnlig opførsel skal man lede længe efter, men forhåbentligt kommer mine ting snart (det er 10. hverdag og de er endnu ikke sendt, men ordren kunne ikke anulleres da de eftersigende er ved at 'pakke den'). ALDRIG om jeg vender tilbage igen. Vil så gerne støtte små lokale butikker, men ikke på den måde. Hvis de ikke opfører sig bare lidt seriøst, har jeg ikke tænkt mig at tage dem seriøst.
Hvad synes I? Er de ikke fine? :D

Jeg er mega stolt af resultatet og glad for at det var den tid værd jeg brugte på det!

2 kommentarer:

  1. De er MEGA fede! Elsker selv at være kreativ med perler. Jeg køber altid perler i noget der hedder Mid Hobby her i byen. De er skide billige og så slipper jeg for fragt. :) Du har inspireret mig til at komme igang igen. :D

    SvarSlet
    Svar
    1. MID Hobby var også der jeg købte sidst efter en meget negativ oplevelse med noget der hedder hobbygaarden-kaas. En lille butik der sælger perlerne billigere, men fik så dårlig en behandling, blev nedgjort af den kvindelige medejer og jeg ved ikke hvad, så da jeg var ved min far i Viborg købte jeg 16 poser i MID Hobby så jeg ikke bliver tvunget tilbage til den webshop!

      Slet