søndag den 6. marts 2016

Introverts Are Cool!

Jeg har aldrig nogensinde været igennem en officiel test eller lignende, der har sagt jeg er introvert. Det behøves på ingen måde, for jeg er slet ikke i tvivl om, at det er i den kategori jeg "hører hjemme" så at sige.

Det at jeg er introvert gør nok også, at jeg tager hele den her sygdoms periode forholdsvist okay. Jeg kommer ikke alt for meget ud, for det kan jeg slet ikke finde energien til, men heldigvis har jeg som udgangspunkt ikke noget imod mit eget selskab og der behøver på ingen måde være hundredevis af mennesker omkring mig for at jeg føler mig godt tilpas - 1 eller 2 samt en kat er faktisk alt rigeligt!

Jeg kommer ikke så meget ud dog, heller ikke blandt de mennesker jeg virkeligt godt kan lide og middag en gang imellem eller lignende ville jo være okay med gode veninder, men det sker ikke. Til gengæld har jeg masser af tid til at sove. Masser!

Rundt på nettet kan jeg se hvordan folk ser det som en ulempe at være introvert - Sådan ser jeg det ikke rigtigt. Jo, skal jeg i byen og være social længe kan jeg godt kravle for mig selv i nogen dage med mindst mulig social interaktion overhovedet, men det synes jeg faktisk er ret okay. Jeg kan godt lide det faktum, at jeg ikke behøver være omkring andre mennesker 24/7 for det er nærmest umuligt og der hvor det kan blive belastende for bekendte og sådan er jeg ikke. Jeg vil gerne skrive med andre mennesker, jeg vil gerne se mine venner, bare helst ikke alt for mange af dem på én gang hvilket jeg også synes er fint - Det giver meget mere tid og fokus til den enkelte og plads til dybere samtaler, hvilket er dem jeg bedst kan lide.


Ovenstående billede dukkede op på 9GAG og det er virkeligt noget jeg kan relatere til. "Go enjoy yourself" - Det betyder i min verden oftest en masse søvn, en dag på sofaen eller i sengen med serier eller lignende og det er helt okay altså!


Jeg synes det er super fedt, at være introvert og selvom der er ulemper er der også fordele og det samme gælder jo for extroverte og verden er lidt hvad vi gør den til, så hvorfor ikke gøre den bedst mulig med de ressourcer vi nu engang har?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar