lørdag den 19. marts 2016

Expert - Godt sted at købe ny computer?

Man har altid lov til, at drømme lidt, har man ikke?

Jeg er ikke ligefrem en ekspert når det kommer til elektronik, jeg vil bare gerne have det skal virke og så er der ikke så meget mere at komme efter. Men! Hvis der er noget jeg virkeligt værdsætter så er det altså hvis det virker godt, samtidig med at det har et lækkert design. Det må godt se lidt blæret ud!

Når man ikke selv er ekspert er det godt der er andre der er det, som eksempelvis Expert der har et kæmpe udvalg af bærbare - klik her.

Jeg kunne godt drømme mig lidt væk derinde, i hvert fald fandt jeg en computer hvis design jeg var helt forelsket i, men en chromebook dækker på ingen måde de behov jeg har når det kommer til en computer, men hold nu op hvor var den lækker!

Jeg går lidt og drømmer om en ny computer, men efter at have ryddet op i computeren og dens dokumenter er den blevet lidt hurtigere igen. Hvis den virker er der jo absolut ingen grund til at købe en ny.

Det jeg er mest forelsket i lige pt. er uden tvivl en Macbook. Designet er så tidsløst, simpelt og lækkert, men prisen er selvfølgelig også derefter, så indtil videre må jeg bare drømme, men når det engang bliver tid til en ny computer kunne det da være lækkert at spare op til så godt et produkt!2 kommentarer: