torsdag den 24. marts 2016

Ebay På Det Seneste #4

Det er faktisk farligt at være syg hele tiden og være hjemme langt det meste af tiden, for før opfindelsen af internettet kunne man jo ikke bruge penge uden at forlade hjemmet, men det kan man sagtens nu og postens ankomst er lidt en af dagens højdepunkter, så det er vigtigt at de også har nogle pakker med til mig og det gør jeg altså mit bedste for at han har, der bliver købt en del vist nedenfor, men desuden også en del Funko Pops fra nok min aller yndlings forhandler. Han er super god normalt, bare ikke når der er problemer, for det tager godt nok lang tid at få en refundering af pengene, men når det kommer, kommer det hurtigt og for det meste er der ikke problemer!

På nedenstående collage har jeg modtaget coveret samt Tardis rygsækken - begge dele er jeg helt utroligt glad for og til prisen er tasken virkeligt også i god kvalitet. Det eneste der er træls er stropperne, men det er nogle ret normale stropper, det er bare ærgerligt når resten er i virkeligt god kvalitet. De andre ting glæder jeg mig til at modtage, pudebetrækkene er til at skulle fylde min store dejlige lænestol op med og glæder mig virkeligt til, at kunne vurdere kvaliteten, printet er i hvert fald perfekt!

#1: her - #2: her - #3: her - #4: her - #5: her - #6: her - #7: her

Tingene nedenfor har jeg ikke modtaget endnu, men at kunne spare blot 25 kroner på terapi malebogen i forhold til at købe den i Danmark synes jeg var det værd. Farveblyanterne er også til den.

#1: her - #2: her - #3: her

De links der findes i indlægget indeholder affiliate.

4 kommentarer:

 1. Jeg har selv puden med katten på, den er simpelthen så sød :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var flere prints at vælge imellem med katten, men den her var så sød at det blev den, er dog også helt vildt med den med gulvet der trænger til et knus fordi jeg konsekvent er klodset haha. :D

   Slet
 2. Det cover med enhjørningen er da guld værd! Synd at jeg ikke kan finde det til en Samsung >.<' Covers er den eneste grund til hvis jeg skifter min mobil ud til en Iphone.. *suk*

  Din blog er herlig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din ros!

   Ja, enhjørningen er fantastisk og en af grundene til jeg nu også er ekstra glad for min iPhone efter at have skiftet er alle de covers jeg kan få. Mobilen er jo en lille accessory i sig selv og det gør jeg fuldt ud brug af!

   Slet