søndag den 6. marts 2016

DIY: Ringæske!

FYI: Dette bliver et meget billedtungt indlæg, det håber jeg I kan leve med! :)

Jeg har tidligere lavet en ringæske med sådan nogle skumgummi dimser, som det egentligt er meningen man skal bruge til at lave krøller med. Jeg ved ikke hvordan man bruger dem rigtigt og er også ret ligeglad, eftersom jeg bruger dem fint til noget andet!

Var super stolt af den, men den var lidt træls i det skumgummi dimserne var fra eBay og ikke i den bedste kvalitet og den lim jeg havde brugt ikke var helt optimal.


Da jeg var i Normal med nogle af pigerne fra studiet fandt jeg de samme skumgummi dimser, men i en helt anden kvalitet - de var så lækre! Tykke og bløde, men på en anden måde så de ikke bare bliver deforme. Nedenfor kan ses tingene brugt til den nye æske: Æske fra Søstrene Grene, Skumdummi dimser fra Normal, saks og superlim fra Søstrene Grene også.


Først tager men metalstangen ud af skumgummi dimserne og klipper dem til så de passer i æsken, hvilket kan ses på de nedenstående billeder. Jeg mixer lidt med hvordan de sidder, længden og på hvilket led - det kan man jo gøre som man vil!

Efter jeg har klippet det hele til og tjekket de passer i æsken tager jeg dem op og limer dem fast én for én. (Jeg fik limet ret mange fingre sammen, superlimen fra Søstrene Grene er super effektiv, og tørrer sindssygt hurtigt, især på huden!)
Efter alle skumgummi dimserne er limet fast har man så en æske, man kan placere sine ringe i - dog kan den også bruges til øreringe eller piercinger uden besvær. Der er et lille mellemrum for neden i min, det er til de lidt tykkere ringe!

Så kan man sætte sine ringe i og man har en fin velfungerende æske!


Det er super simpelt og synes de er super smarte at have liggende - det er sikkert også endnu mere simpelt hvis man modsat mig, er gammel nok til at håndtere superlim. Jeg er dog vild med resultatet og forskellen i kvaliteten gør virkeligt noget, så den gamle endte i skraldespanden! Alt i alt har kassen kostet lidt over 60 kroner at lave i materialer. Hver pakke med skumgummi dimserne (Det har jeg skrevet ALT for meget i dette indlæg) koster 14 kroner og man skal bruge to. Kassen koster cirka 20 kroner mens superlim koster 5 kroner per styk. Det er ikke vildt mange penge, men helt sikkert det værd!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar