torsdag den 10. marts 2016

De Mærkeligste Ting...

..... kan fremkalde gråd!

Bedst af alt kan man vel sammenligne ens psyke med et korthus. Der kan puffes lidt til det her og der, det bliver mere og mere ustabilt og til sidst skal der bare intet til før det hele braser sammen. Det kan være den absolut mindste ting i verden, men lige pludselig er det hele bare nok og så skal der slet ikke være nogen modgang overhovedet, for så ramler det hele bare sammen - og ja, det hele ramlede lige helt sammen for mig.

Jeg prøver at fungere bedst muligt og tager slag på slag som verden kaster i hovedet på mig. Konstant opkastning og kvalme der bare er taget til over de sidste par dage var bare slet ikke nok, hvorfor verden valgte at tilføje eksploderende hovedpine til det hele for jeg havde det bare ikke skidt nok.

Hvis der ikke sker det ene sker der fandme bare det andet. Det hele bunker sig sammen. Så smadrede jeg lige et eller andet, så noget anden og så satte Charlie kløerne i noget tredje og smadrede det. Det er sådan verden er.

Jeg brød fuldstændig sammen fordi jeg har det skidt, alt hvad jeg rør ved går i stykker føles det som om og så var der lige nogle der kom til at ånde lidt for tæt på korthuset - Jeg kunne ikke få lov til at logge ind på en hjemmeside eller nulstille passwordet og så brast verden sammen. Helt ærligt, hvad er det også for noget lort?

Jeg begynder at tvivle på karma er en ting. Der er så mange mennesker som karma tydeligvis undgår, jeg gør absolut intet og får kylet det ene lort efter det andet i hovedet?! Lorte verden...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar