søndag den 6. marts 2016

Cuteness Overload With Charlie #7

I mit album på telefonen er minimum 25 % af billederne nok af Charlie, men han er jo en nuttet charmetrold når han gerne vil, hvilket bestemt er at værdsætte hvorfor jeg også tager en del billeder af ham når han gør nuttede ting. Han fylder meget i tiden, når jeg er syg og har det skidt nærmest hele tiden, for han fornemmer det alligevel lidt og prøver at gøre det så godt som muligt.


Han er super trofast og god til at putte - hvor end han nu finder på det. Eksempelvis da jeg havde låst mig inde på værelset uden ham, men havde efterladt en sweatshirt på spisebordet. I princippet var han jo ikke på bordet, men på en trøje på bordet, han blev dog sendt ned alligevel.

Og så lur inde i computeren nærmest og det der med forlængerledningen? - Det sidste ser altså bare skægt ud!


Charlie er god til mange ting, som at holde fast i stole og madrasser, hjælpe med at gøre ovn rent og så kan han helt selv pakke ham selv, jeg var dog ved at pakke ud, men helt ærligt! Billedet på stolen hvor han ser direkte op i kameraet synes jeg er helt fantastisk, man skulle næsten tro jeg holdt en godbid over telefonen, men det var ikke tilfældet.

Charlie har forresten fundet en skuffe med sugerør. Han leger vildt og voldsomt med dem og henter tit flere. Det er svært at tage et billede af, men det hvor han kommer løbende med det i munden er nu ret fedt selvom det meste er ret sløret.


Det triumferende monstrum har formået at flytte en kasse hen foran min dør, hvor han troligt venter om morgenen. Den er blevet flyttet op til fem meter og han er jævnt tilfreds med det virker det til. Legetøj henter han når jeg laver skoleting og er kedelig.

Charlies forskellige sider er godt vist frem her, hvis jeg selv skal sige det. Han elsker hans kasser, at putte, nusse, lege og hjælpe på hans helt egen måde - Jeg plejer at sige det kun er Charlie der ved hvordan han hjælper, men det er vel også det vigtigste? Sød er han i hvert fald og selvom han til tider er irriterende bringer han mig en masse glæde i hverdagen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar