mandag den 14. marts 2016

Awkward Moments #1

Tilbage for efterhånden laaaaang tid siden da bloggen var engelsk, lavede jeg et par indlæg der hed ”awkward moments”. Jeg er nemlig det som jeg vil kalde socialt akavet, så det er ikke ude der hvor det decideret er angst, hvilket betyder jeg kan udfordre mig selv, men det betyder også at jeg måske oftere end andre ender ud i nogle ret akavede situationer – eller at jeg simpelthen finder det værre end andre mennesker når det sker. Håber at kunne huske at skrive dem ned når de sker, for ikke alle hænger ved – hvilket måske er heldigt nok, men her kommer lige en sending og da jeg starter på en frisk kommer nogle af de værste af de ældre også lige med!
  1. En af dem der står tydeligst i min hukommelse er da jeg var 17 og ville købe en Tuborg Lime der var på tilbud i den lokale Rema 1000. Hende der sad ved kassen råbte så hele vejen ned gennem butikken (der har næppe været nogle der kunne overhøre det) om ’man måtte sælge de her Tuborg Lime til folk under 16’. Jeg synes det var vildt akavet, også fordi det var så lidt diskret af hende som det overhovedet kunne være, men fik da fremstammet jeg altså havde ID. Lige præcis den kassemedarbejder spurgte mig aldrig om ID igen!
  2. Jeg har længe set yngre ud end jeg egentligt var og da jeg var 19 kom jeg altså med bussen på en børnebillet og synes det var pinligt at sige til chaufføren eftersom grænsen er ved 15 år og jeg alligevel var jævnt langt over.
  3.  Den dag i dag støtter jeg fortsat Folkekirkens Nødhjælp og har gjort det i over 2 år. Normalt undgår jeg ’sælgere’ i byen lige meget om de er fra teleselskaber, aviser eller fra velgørende organisationer, men denne gang fik jeg desværre øjenkontakt med én fordi han var ret så pæn og resten er altså historie.
  4.  Jeg har haft mange rimeligt anstrengte telefonsamtaler fordi Charlie er imod man snakker i telefon fordi så er fokus ikke udelukkende på ham – snakker jeg med kæresten eller familiemedlemmer eller veninder gør det ikke den store forskel, men når jeg snakker med nogle på arbejdet og nærmest må skrige af smerte fordi der sidder en kat fast i min ankel er det sq lidt akavet.
  5. Jeg har en tendens til nogle gange at tale til forelæsninger, primært er det faglige ting, men nogle forelæsere har altså bare super hørelse og det fører altså til nogle lidt akavede situationer når de pludselig svarer på det jeg har sagt. Det bliver lidt akavet til tider.
  6. En dag da jeg lagde og tog en sen lur, blev jeg ’vækket’ af at det bankede på. Det var meget lav banken og derfor kunne jeg ikke registrere om det var det der skete. Klokken var næsten 18. Da jeg endelig kom op tænkte jeg hvem end det var, nok ville være nået ned af trappen – det var de ikke. Jeg har min gamle madras stående foran vinduet og ville rykke den lidt til side og fik øjenkontakt med pakkeposten, en ung fyr på 18-23 år cirka. Så måtte jeg ud og åbne i undertøj og en oversize trøje. Det var ret akavet!
  7.  Så sent som i dag måtte jeg tilkalde en instruktor i kemi laboratoriet, fordi jeg er noget så klodset. Efter at have brugt 4 timer på at adskille to stoffer ved forskellige fremgangsmetoder og efter at have destilleret affaldsstoffer væk fra det ene, fik jeg puffet til den rundbundede kolbe med stoffet der stod i en kork ring og det væltede ud over hele bordet… Den søde instruktor sagde i det mindste jeg bare kunne låne andet steds fra til de videre øvelser og ikke skulle gøre det om og hurra for det! Jeg er simpelthen en tumpe og burde ikke have adgang til laboratoriet, men ligesom dengang jeg spildte koncentreret saltsyre ud over min hånd skete der ikke det store. Men seriøst, efter den der upser var det noget så tydeligt at det var mandag i dag! -.-


Ingen kommentarer:

Send en kommentar