lørdag den 6. februar 2016

Skravl Af En Kat.

Jeg elsker at have katte omkring mig, så mens Charlie er hjemme ved kæresten, kunne jeg her i starten af weekenden låne Garfield som reserve, men han er godt nok lidt af et skravl.

Garfield er konstant syg og er derfor rimeligt afmagret, så han er lidt pjevset. Går han udenfor er der en dum kat i nabolaget der ikke vil lade ham være og det er mildest talt rigtigt synd for ham, så han bliver inde og er han udenfor er det kun lige i forhaven.

Når han er pjevset er han dog glad for opmærksomhed og omsorg, så det har jeg trods alt hjulpet lidt til med. Han var svær at tage billeder af da han nærmest tonsede rundt og ville nusses over det hele, men så fik jeg da ét godt billede af ham. Han er skravlet, men stadig sød og elskværdig. Håber vi har ham lang tid endnu selvom han ikke har det lige fantastisk altid.Ingen kommentarer:

Send en kommentar