onsdag den 3. februar 2016

Så Mange Gange Øv!

Jeg har været lidt stille i et par dage og det er primært fordi jeg har været på arbejde og så er jeg ret træt om aftenen, når jeg kommer hjem, men også fordi jeg bare har haft nogle rigtige øv-dage. Jeg har lidt haft følelsen af, at alt har været imod mig, som den drama queen jeg til tider kan være. Her er nogle af de mange øv ting;


  1. Jeg er i gang med et stort perleprojekt. Det er mini perler og dermed skal man sidde med pincet og være meget præcis, det er nu gået i stykker to gange og jeg bliver lige frustreret hver gang. Første gang blev jeg så vred jeg ikke rørte det i 4 eller 5 dage igen.
  2. På arbejdet lykkedes det mig på den samme dag at skære mig i fingeren og hamre hovedet direkte op i en af metalhylderne. Av.
  3. Da jeg vågnede tirsdag morgen efter at have kæmpet med et falde i søvn, havde jeg i søvne vendt mig 90 grader og vågnede med hovedet ved kærestens knæ med benene ud over hemsen med ryggen hen over sprækken mellem de to madrasser. Så fik jeg da også slemt ondt i ryggen.
  4. Var netop på vej til at cykle til skole, da min jakke lavede den mærkeligste lyd og gik i stykker. Lynlåsen er komplet smadret og blev endnu mere smadret da jeg skulle prøve at vriste mig ud af jakken også. 600 kroner på en ny er altså lige i overkanten i den måned hvor jeg også skal bruge over 1000 kroner på bøger - kun så lidt da nogle er gengangere fra sidste semester og fordi jeg køber brugt hvis jeg kan.
  5. Efterfølgende gik det op for mig jeg havde glemt min lader til computeren, så måtte hjem efter den i fritimen.
  6. Da jeg nåede hjem, tog jeg så ikke tilbage til skole - nåede knap ind ad døren før jeg begyndte at kaste op, så det er da helt fantastisk. Så skrev jeg så til lægen, for er simpelthen alt for tit syg for tiden, selv efter mine standarder!
  7. Jeg kom dog på arbejde hvor jeg fik lavet en fejl, den kunne rettes manuelt og gjorde opmærksom på det, da det var en kommando der ikke gik ordentligt igennem på computeren. Selvom jeg fortæller mig selv det ikke er verdens undergang fylder det bare ret meget, for jeg er utroligt perfektionistisk.
  8. En af mine kollegaer ville være sød og fortælle om en genvej hjem, jeg prøvede og fór i stedet vild og endte med at tage en omvej på et kvarter, hvilket ikke ligefrem er fedt når det blæser en halv pelikan og regner.
  9. Da jeg kom hjem og skulle ordne kattebakken gik posen i stykker da jeg skulle hælde nyt kattegrus op, så nu har Charlie en masse ekstra kattegrus at sprede ud over gulvet.
  10. Apropos at sprede ting over gulvet, har Charlie også opdaget at jeg har sugerør i en skuffe i køkkenet og han ELSKER åbenbart sugerør. Jeg ved ikke hvor jeg ellers skal gøre af dem, så lige så snart en chance byder sig åbner han skuffen og henter flere sugerør som nu er spredt over hele gulvet - i det mindste morer han sig mesterligt med dem! Jeg har sjældent set ham se så stolt ud, som når han triumferende kommer spænende med et sugerør i munden, men ihhh hvor det roder!Ingen kommentarer:

Send en kommentar