onsdag den 10. februar 2016

Pause Med Mystery Boxes!

Jeg har ikke skrevet om det herinde rigtigt, men siden oktober mener jeg nok det var, har jeg bestilt og modtaget en del Mystery Boxes fra nettet. Der findes mange varianter og udbydere og det er så de mere nørdede kasser jeg er gået efter. Den første jeg modtog der prøvede jeg faktisk at lave en vlog, men det blev så opstillet og akavet, så den får aldrig dagens lys at se!

Nu holder jeg altså en pause med dem, for de er ikke ligefrem billige alle sammen og udover det, så har det lidt været min opfattelse at for hver mega fede ting jeg modtog fik jeg også 3 ting der pretty much bare var det rene bras, så det var ikke helt fedt i længden!

Jeg vil dog vise lidt af de fede ting jeg har modtaget frem, for har trods alt været lidt glad for at modtage kasserne og det er spændende at åbne dem, men når man for det meste bare bliver skuffet er det vist ikke det værd i længden.

Nedenstående items kommer fra en Doctor Who limited edition box fra Zavvi. Det var en mystery box udelukkende med Doctor Who ting og som også kostede 300 kroner cirka, men der blev jeg slet ikke skuffet! Hvinede decideret da jeg åbnede kassen og så Tardis Funko Pop'en! Udover det var der så en metaldåse med tardis-formede mintbolcher, koppen som også ses, en T-shirt samt nogle små ekstra ting i form af nøglesnor, gummiarmbånd og et klistermærke der nu sidder på min computer. Det er den eneste box jeg bare slet ikke blev skuffet over, elsker det hele fra den!


De andre her kommer fra forskellige boxe. Jeg elsker kopper og har mange, så derfor var nedenstående Dragon Ball Z kop et hit! R2-D2 figuren er faktisk en USB støvsuger hvilket er ret random, men den er god til små saltkorn på bordet, haha! The Martian bogen glæder jeg mig også til at læse. Filmen var vildt god og der blev jeg positivt overrasket, for syntes ikke konceptet lød vildt fedt, men det var det altså!


De bokse jeg har prøvet har været MyGeekBox og ZBOX. MyGeekBox har mildest talt været utroligt skuffende, det jeg bedst har kunnet bruge er et par tegneserier og med én ting i hver box er det ikke engang tæt på 200 kroner værd. Mener Dragon Ball Z koppen er fra MyGeekBox, men resten er fra ZBOX. ZBOX er faktisk ret okay og vender jeg tilbage til nogle er det helt sikkert den! Har faktisk også fået en funko pop der før, en T-shirt og nogle tegneserier og strømper og sådan der ikke er vist. De er noget mere brugbare!

Hvad synes I om konceptet? Har I nogle mystery boxes I eventuelt ville anbefale?

2 kommentarer:

 1. Åh det lyder død spændende, at modtage sådan en boks!
  Jeg er helt vild med de tre ting på det øverste billede. :)
  Hilsen Kirsten
  https://shitithoughtaboutyouagain.wordpress.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Når de ikke er skuffende er det super fedt, ligesom den boks det øverste kom fra der var über fed. Det er desværre bare ikke størstedelen der er sådan, så det hele skal lige revurderes. :)

   Slet