fredag den 5. februar 2016

New Look - New Glasses!

Jeg har fået et lidt nyt look - Jeg prøvede at affarve mit hår og farve det en anden farve, men det virkede ikke, så det er fortsat lilla og i det store hele er der ikke nogen forskel at spotte som sådan.

Der er dog sket en enkelt ændring - det er de nye briller! De fleste billeder delt herinde har været uden briller, men med linser i stedet. Mine øjne er dog ikke fantastisk glad for linserne længere og de falder ud af øjnene og giver mig hovedpine. Det var ret ufedt, så jeg brugte ret ofte mine gamle briller med forkert styrke og har linser liggende til 6 måneder eller sådan noget.

Som kontaktlinsekunde ved Louis Nielsen kunne jeg dog få et par briller gratis hvis de kostede maksimum 595 som disse og desuden var synsprøven også gratis, så i stedet for 790 kroner gav jeg 0 kroner for mit nye look. Det er rart med briller der passer i styrken og så synes jeg faktisk også de er super fede. Mit abonnement på linser er opsagt på ubestemt tid, så nu er der godt styr på det hele og jeg burde have taget mig af det for flere måneder siden, men hver ting til sin tid åbenbart.

Hvad synes I om de nye briller? Det er godt nok et stel ment til herrer, men synes det var meget federe end stellet til kvinder.Ingen kommentarer:

Send en kommentar