torsdag den 4. februar 2016

New In - Lidt Forkælelse!

Nogle gange skal der være plads til lidt selvforkælelse, især midt i eksamensperioden og efterfølgende, hvilket også gjorde min veninde og jeg var i Normal på et tidspunkt. Her købte jeg en Clearasil toner, som jeg nærmest ikke kan få nogen steder, men den er så meget bedre end mange andre og med en neutral duft hvilket er vigtigt for mig. Og så Argan Oil Shampoo kom med fra Normal også og den er helt igennem fantastisk - mit hår er meget blødere efter at have brugt den enkelte gange, så det bliver klart min primære shampoo fremover, så jeg skal hente nogle ekstra snarest muligt!


Jeg har utroligt mange metalskilte, men da jeg så nedenstående i en butik i Rosengårdscentret der hedder Stilia var jeg altså bare solgt. Den passer SÅ godt ind i samlingen, men kan ikke hænge med de andre da der ikke er mere plads (ups).


Nedenstående er mit bedste køb længe. Jeg har et par Nike free der er helt utroligt slidt - man kan se mine strømper igennem adskillige steder, så nu ryger de altså ud til fordel for de her! 300 kroner og de sidder helt igennem perfekt, jeg er ovenud tilfreds!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar