torsdag den 25. februar 2016

Kreative Kreationer - Fimo Ler!

Det skal ikke være nogen hemmelighed jeg elsker at være kreativ, desværre får jeg ikke lavet nær så meget til tider som jeg egentlig gerne vil, men lidt kreativ har jeg da været på det seneste.. Fordi, prokrastination! Jeg er nærmest mester i det altså..

Men jeg elsker at sidde og 'nusse' med små ting, som eksempelvis gravering på glas jeg snart vil få fremvist og af og til laver jeg da også nogle malerier - primært per bestilling fra familie, venner eller kæreste :P

Det jeg ville vise frem i dag er et af de der små nusse projekter. Det er mine kreationer i fimo ler lavet henover weekenden og jeg er ret forelsket i dem og har endnu ikke bestemt mig for hvor meget der eventuelt skal op på min roommates og min etsy-shop, så det ligger lidt endnu til jeg beslutter mig!

Pacman øreringe er søde og sjove, farverige og også forholdsvist simple, især at lave.


Nedenstående to kreationer er uden tvivl mine yndlings kreationer og har haft dem i tankerne længe, især øreringene! Jeg er endnu ikke gammel nok til at håndtere superlim åbenbart, så Jake øreringene blev lavet om da han blev medtaget da jeg limede ham fast til et bord og fik limet fire fingre sammen også - av siger jeg bare!


Jeg håber selvfølgelig at det er ret tydeligt for alle Eventyrtids seere hvad de forskellige er. Øreringene er Jake og Finn, mens armbåndet er med Jake, Finn, Bippe og Prinsesse Sukkermås. Jeg elsker begge dele!


Hvad synes I om mine kreationer? Synes godt fimo ler kan være lidt svært at have med at gøre, især hvis der skal være en del små detaljer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar