torsdag den 18. februar 2016

Internettets Opfindelse..

Jeg synes internettet er en af de mest geniale opfindelser og som blogger er jeg da også afhængig i en vis grad, men det er meget ambivalente følelser jeg har omkring internettet, for som blogger eller YouTuber eller hvad vi nu alle sammen laver på nettet kan vi komme ud for nogle utroligt krænkende og ubehagelige hændelser, fordi folk kan trykke "anonym" eller lignende. Eller bare fordi de mener, at hvis man sidder bag en skærm så kan ting ikke såre og som minimum kan der jo ikke ske noget for dem, for man kender dem ikke.

Selv negativ omtale er vel omtale, men det er bare slet ikke sådan det hele fungerer i min verden og når folk indleder deres såkaldte "små angreb" kan jeg godt føle mig magtesløs og have lyst til at slette alle spor der findes omkring min eksistens på internettet og der er det med de ambivalente følelser igen, for ville jo ikke kunne undvære skidtet.

Mobning har været til i ualmindelige tider og internetmobning som blev det nye er nærmest heller ikke til at slippe af med på nuværende tidspunkt, er jeg den eneste der synes det er utroligt trist?

Er man YouTuber med flere millioner followers kan man vel se igennem fingre med at der også er nogle haters imellem. Jeg ved godt der måske også går lidt hater i mig til tider, men modsat visse andre har jeg et filter og nægter at gemme mig bag en computer skærm og dermed så holder jeg min mund lukket, selv over internettet, for IRL tror jeg ikke engang 10 % af haters rundt omkring på nettet ville kunne følge med til den standard de sætter op på nettet.

Noget skete der selvfølgelig for at fremprovokere dette, det skete dog på Facebook i kontakt med det indlæg jeg skrev igår og jeg gør det helt sikkert værre end det er og måske er jeg bare lidt mere skrøbelig overfor den slags end jeg burde være, hvilket er det der gør man har lyst til at slette alle sporene efter ens eksistens på nettet, det gør det svært at være blogger.

Så slemt var det helt sikkert ikke og gider ikke komme ind på det, men folk der leger politimand med regler og standarder de selv opfinder hen ad vejen, kan vi ikke lige sige nej tak til det? Jeg faldt for det og gav personen den opmærksomhed som h*n uden tvivl var ude efter, men helt ærligt, kan vi ikke bare slippe for det?



Bonus info - Er I klar over hvor mange gifs der kommer frem på tumblr hvis man søger facepalm? Jeg er ikke den eneste med frustrationer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar