søndag den 7. februar 2016

Gratis Penge Online?

Der findes faktisk en del hjemmesider hvor man kan optjene penge uden at skulle investere i det også, ved at gøre forskellige ting som blandt andet, at besvare spørgeskemaer eller se reklamefilm og komme med kommentarer til dem.

Jeg har brugt mange af den slags sites tidligere, men desværre er det gået ned ad bakke for den slags sites, for de startede med at få et pænt overskud og så blev de grådige.

Tilbage i tiden brugte jeg en del tid på PointShop der nu har ændret navn til PointWorld, hvilket er et dyrere og dårligere alternativ og her skal man kaste penge ind for at kunne få lov at få bare en smule ud af det og det var ikke det jeg engang gik ind til. Jeg fik sparet op til iPhone, computer og fjernsyn nærmest udelukkende med gavekort derfra og selvom det gik hurtigere hvis man var VIP og betalte noget hver måned, så var det ikke en nødvendighed. Der var det dyre og det billige VIP. Jeg brugte noget der hed pointblog, hvor man fik point for at skrive diverse blogposts og flere point hvis det var med specifikke overskrifter. En sjov måde at fortælle om sin hverdag på og et sjovt fællesskab der var derinde. Vi stod sammen, fulgte med i hinandens hverdag og det var uden tvivl grunden til jeg begyndte at blogge ordentligt også. Så kunne man pludselig kun få dyrt VIP og til sidst SKULLE man være VIP for at få noget ud af det - grådige siger jeg bare!

Trendgirl var der engang noget der hed også - de lukkede så ned, men til sidst løb de vist også bare tør for kampagner og ting de kunne gøre. Det fungerede ellers også.

Der er nogle sites der fortsat kører, som eksempelvis Eovendo hvor man kan se reklamer og få penge for det. De har så også spørgeskemaer, nyhedsbreve, diverse tilbud og kuponer man kan få lidt for at bruge samtidig og nogle skrabelod har de trods alt også. Jeg ved ikke hvad der er sket, om de er blevet grådige eller hvad, men i hvert fald er man gået fra at kunne få 0,25 kroner per reklamefilm man ser til 0,10 kroner og så er det bare ikke det værd længere ifølge mig. Nogle reklamefilm varer over et minut og man får 10 ører for det? Nej tak, det er godt nok den værste timeløn længe. Så der er jeg også sprunget lidt fra.

Noget af det der har fungeret bedst er sådan noget som Toluna, hvor man besvarer spørgeskemaer. De tager et stykke tid, men man bliver ikke kimet ned og det giver trods alt noget i sidste ende. Der kunne bare godt være lidt flere spørgeskemaer - de fleste udelukkes man fra, da de er rettet mod et specifikt publikum som man ikke lige går ind under, men man kan altså stadig tjene lidt penge, så her kommer jeg stadigvæk. Jeg går efter penge til paypal - De 50 kroner jeg får engang imellem rækker altså et godt stykke på eBay!

For at få lidt penge ved siden af dukker der så en gang imellem nogle sponsorerede indlæg op herinde, for selvom det bliver beskattet, så er det trods alt noget af det der virker. Dog kan jeg da selv vælge og vrage når det kommer til hvad jeg ønsker at skrive om - Danske smykkeshops er for eksempel for mig et go. Man har tillid til dem, det er fantastisk kvalitet og kunderne er i fokus. Udover det elsker jeg smykker og har selv en del og har en ønskeliste over smykker jeg gerne vil have blandt andet fra Hvist, Stine A, Jane Kønig og hvad der ellers er. Så er der til gengæld sponsorerede indlæg om for eksempelvis sexshops som jeg blankt afviser. Det er ikke mit områd af ekspertise og ville hade at skrive om det.

Så, et lidt langt indlæg med sider der som udgangspunkt ikke fungerer til at tjene penge online fordi de er blevet grådige og med en forklaring om de sponsorerede indlæg. Håber nogle fandt det lidt interessant!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar