søndag den 21. februar 2016

Funko Pop Fristelser!

Det er jo ikke nogen hemmelighed herinde på bloggen, at jeg samler på Funko Pops figurer. Det er blevet en rimeligt voldsom obsession fordi jeg elsker figurerne og er fan af ret mange forskellige ting også, alt i alt er jeg jo ret nørdet.

Lige pt er det også virkeligt svært at styre sig, for de lancerer den ene nye figur efter den anden, der bare ville passe perfekt ind i min samling. De tre første figurer er fra Doctor Who hvor K-9 skulle være GameStop limited edition, men den kom ikke i Danmark. Da jeg så fandt af at Zavvi fik den hjem kom jeg til at forudbestille den, jeg SKAL have den! Jack Harkness og River Song er også forudbestilt, men ikke afsendt endnu.

Og så er der The Mad Hatter og Cheshire fra Alice i Eventyrland, hvem er ikke vilde med de karakterer altså? Skæve, sjove og søde er de! 


Alle de nedenstående er Harry Potter karakterer. Cedric Diggory skulle også være på vej og ham skal jeg klart også have, han har en ret så vigtig rolle. Dobby, Draco, Sirius, Neville og Luna er karakterer jeg alle elsker, måske elsker man ikke Draco hele tiden, men han er så vigtig for filmen, så han skal være der! 


Jeg er midt i eksamenslæsning igen og derfor er prokrastination en stor del af min hverdag nu, haha. Derfor har jeg lavet en online collection med alle mine funko pops, som kan ses her. Den skriver så også værdien og... Ups!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar