mandag den 15. februar 2016

En Give-Away Vinder!

Jeg fadede lige ud et par dage da jeg primært har arbejdet og været syg. I fredags havde jeg næsten 39 i feber, men tog på arbejde da jeg i forvirringen over min sygdom også havde glemt jeg havde tilkaldevagt og dermed havde jeg ikke fået meldt mig syg, men heldigvis klarede jeg mig okay, selvom telefonen tidligere på dagen var endt ved kattemaden for den slags giver mening i min hjerne når jeg er syg - Jeg kælder fænomenet for sygehjerne!

Men det var så i dag jeg skulle finde en vinder af min Give-Away og det kunne jeg trods alt godt tage mig sammen til på trods af tilbagevendt feber!


Der var 8 deltagere og for at trække vinderen brugte jeg random.org og vinderen blev altså Cathrine!
Jeg sender en mail afsted til vinderen og tak til de andre deltagere.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar