onsdag den 17. februar 2016

Ebay På Det Seneste #3

Jeg har shoppet en del på eBay på det seneste - Jeg går stadig efter det der med ikke at købe random lort, men ting jeg rent faktisk kan bruge og indtil videre går det okay. Jeg får nogle brugbare ting hjem, desværre har jeg dog også modtaget et cover der slet ikke lignede og noget der ikke virkede som det skulle.

Det første jeg har købt er nogle fine øreringe - de hænger pænt og manglede en enkelt lille sten hvilket dog ikke kan ses. Plakaten er til min kæreste og er fantastisk og ydermere ret så stor, jeg har bestilt en til, men med Big Bang Theory tema.

Darth Vader ringen bestilte jeg alt for stor så den passer på min langefinger og tommeltot. Næsestrips mod hudorme virker faktisk ret godt, men lugter virkeligt grimt og kemisk, slet ikke som chokolade, men de er fra Korea, så giftige burde de ikke være!

T-shirten har jeg længe ønsket mig, men den kom og lugtede en del af eddike nærmest, men når den er blevet vasket er den helt sikkert super fin. Glattebørsten købte jeg i rød, det ser ret så fedt ud og det virker også udemærket, men mit hår er ret så tykt hvilket er problematisk.

Øreringene er fantastiske, dog måtte jeg selv skifte den ene ørekrog ud da den var sat omvendt på og knækkede af. Nøgleringen er fantastisk til en der er god til at miste sine nøgler og ringen er fin, men passer bedst en S/M i ringe - Jeg solgte den til min roommate for en femmer, den passer hende bedre og er ellers super fin!

Jeg synes jeg har gjort nogle gode køb, men covers til iPhone bliver jeg desværre tit skuffet over, når det er totalt grimt og pixelleret, så måske skal jeg bare købe nogle lidt dyrere? Men så ville skuffelsen også være meget større hvis man fik noget der var direkte til skraldespanden.

Har I haft nogle gode køb? Skal I have klikket noget af det hjem? :D

#1: her - #2: her - #3: her - #4: her - #5: her - #6: her - #7: her - #8: her - #9: her

Indeholder affiliate link til eBay - Dog er det ting jeg selv har købt og fået hjem samt blot mine erfaringer med tingene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar