lørdag den 6. februar 2016

Danskerne Elsker At Klæde Sig Ud!

Danskerne er virkeligt glade for at klæde sig ud og der er mange der gør det, eksempelvis imorgen i form af fastelavn der dog primært er børnenes fest og igen mandag, hvor de skal ud at rasle. Jeg var ude hvert år nærmest med mine veninder og rasle og slå katten af tønden i byens forsamlingshus - Ja, jeg er fra en ret så lille by! ;)

Vi danskere elsker at klæde os ud og derfor er det fantastisk hos at man steder som hos ekostumer, kan finde kostumer til enhver lejlighed man har lyst til. Oktoberfest findes der eksempelvis kostumer til, dem tænker jeg der årligt bliver solgt en del af også!

Jeg er glad for at klæde mig ud, men til halloween gør jeg det ikke, men fastelavnsfester, oktoberfester og bare generelle temafester. Jeg elsker at klæde mig ud som superhelt, eller whatever jeg nu kan finde på og da jeg ikke selv kan sy hvilket min mor kunne må jeg nu købe mine kostumer selv - næste oktober tror jeg for eksempel jeg skal have et kostume, havde bare ikke råd i år desværre!

Elsker kostumer og elsker at klæde mig ud, så vender nok tilbage til siden! ;)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar