tirsdag den 26. januar 2016

Weird Music!

Jeg elsker YouTube, men har lidt svært ved, at sætte mig til at se lange videoer derinde simpelthen fordi jeg ikke rigtigt kan bruges min computer samtidig så og det er lidt et must for mig eftersom jeg tit multitasker og blogger eller andet på computeren mens jeg ser DVD og sådan.

Jeg elsker dog de små mærkelige parodier og ellers bare helt og aldeles unikke sange som nogle YouTubere laver.

Paint er en af dem jeg elsker absolut højest og derfor har jeg også valgt to af hans videoer ud til det her indlæg. Star Wars sangen er forholdsvist ny og derfor kan jeg den ikke uden ad endnu - min kæreste synes det er lidt creepy hvor godt jeg kan Paint/Jon Cozarts sange, jeg behøver nemlig ikke at høre dem samtidig eller noget, jeg kan dem bare. Det er ørehængere af den bedste slags! After ever after er helt sikkert nok det nummer han er mest kendt for på YouTube og genialt er det helt sikkert også.

Den anden video er en jeg opdagede for et par uger siden, midt i al min prokrastination da jeg skulle læse til eksamen. Som lidt af en nørd primært interesseret i Kemi synes jeg Science Wars videoen er helt igennem fantastisk med nogle sjove og opfindsomme twists.

Er der noget lignende Paint og Science Wars I kan anbefale mig? Synes det er svært at vælge det gode ud til tider, for der er en hel del lignende på YouTube!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar