tirsdag den 12. januar 2016

Ting Jeg Ikke Forstår #3

Jeg elsker selv disse former for indlæg, så derfor synes jeg også selv det var ved Så nu kommer der her en liste med ting jeg ikke forstår;

1. Hvordan alt der er sundt på ingen måde er tiltrækkende under eksamensperioden. Er det sundt er det bare ikke lækkert.
2. Hvorfor man laver budgetter til julegaver - alle gør det, er jeg den eneste der aldrig nogensinde formår et overholde dem? Hvorfor så overhovedet lave dem? ;)
3. Den musik der er moderne. Noget af det er egentligt okay, men det er ikke det hele og noget af det... Jamen jeg forstår det bare ikke!
4. Eksamener. Eller, jeg forstår dem godt og meningen dermed, men nogle gange synes jeg det er lidt overdrevet hvor langt man kan køre sig op over dem og jeg hader at sidde i lokalet og føle mig dum.
5. Hvordan nogle kan overskue og have råd til at tage i byen hver weekend. Det bliver aldrig noget jeg hverken synes jeg har råd til eller lyst til.
6. Priserne på studiebøger. De flotteste læderindbundne bøger fra Barnes and Nobles er meget billigere, så hvorfor skal de bøger vi egentlig ikke gider eje være så fucking dyre?!?!
7. Hvorfor mine cykler altid går i stykker. Den jeg har nu kommer til at koste 1000 kroner at reparere og er tæt på at være helt kaput, godt jeg skal til politiauktion imorgen!
8. Hvordan en kats humør kan skifte fra det ene sekund til det andet. Et øjeblik er han kravlet op i skødet af mig og nærmest forlanger jeg nusser ham og det næste har jeg klør og tænder i min hånd.
9. Hvorfor der findes så mange gifs der bare er så sjove og spot on - der er altid en der beskriver lige det man sidder og føler, tænker og så videre.
10. Hvordan prokrastination bare altid ligger lige til højrebenet - Jeg blogger og spiller Hearthstone fordi det bare føles lidt vigtigere end læsning altså..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar