torsdag den 15. december 2016

Random Facts #4

Jeg synes det var ved at være tid til nogle random facts, så her kommer et par håndfulde!

  1. Jeg låser altid døren. Jeg hader når den ikke er låst og låser den så snart mine gæster eller andre der har været i lejligheden går. Jeg synes det er komplet uhøfligt at de knap når ud af døren først, men jeg er tryghedsnarkoman og skal vide at den er låst.
  2. Jeg har ikke noget imod rod, men jeg har en hel del mod snavs. Jeg støvsuger ofte fordi jeg hader når der sidder ting under mine tæer når jeg går barfodet rundt.
  3. Jeg er okay til at lave mad, men dur ikke til at lave sovs. Min roommate grinte noget af mig da jeg skulle lave mad og havde fundet en opskrift på nettet på brun sovs.
  4. Jeg kan virkeligt ikke lide at snakke i telefon, hvilket er et mere udbredt problem end jeg ellers først har antaget. Jeg snakker helst kun i telefon med mine aller nærmeste og ellers så skal det altså være ret vigtigt før jeg gør det.
  5. Jeg har lavet et nytårsforsæt om, at jeg helst ikke skulle have mere end 100 Funko Pops til næste nytår - hvis jeg lavede det om til det modsatte kunne jeg måske holde det.
  6. Jeg foretrækker Sims 2 frem for de nyere versioner, selvom jeg ikke spiller længere efter jeg skiftede til computer uden CD-drev. Jeg er bare vanemenneske og er det godt er der ingen grund til at ændre på det ifølge mig.
  7. Jeg er ret heldig når det kommer til konkurrencer, hvilket nok vejer lidt op for hvor klodset jeg er og hvor mange ting jeg ødelægger i hverdagen - Vandt en del lækre Give-Aways i December!
  8. Jeg er virkeligt dårlig til at erkende fejlkøb og har derfor gennem tiden haft en del ting jeg aldrig nogensinde har fået brugt liggende, fordi jeg ikke ville returnere, sælge eller smide ud, for det var jo ikke en fejl nej. Jeg er blevet bedre til at se fejlene og skaffe mig af med tingene igen nu på den ene eller anden måde!
  9. Jeg tvivler hver gang på mit studie når vi når eksamensperioderne, de er bare så hårde, men når det er overstået forsvinder tvivlen også!
  10. Jeg er super dårlig til at smide ting ud, hvilket blandt andet kommer Charlie til gode. Jeg kan ikke nænne at smide hans papkasser ud når nu han er så glad for dem!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar