lørdag den 30. januar 2016

New In: Party Edition!

Jeg var igår til fest sammen med andre af de tidligere tutorer, hvor temaet var SDU's gale videnskabsmand, hvilket betød at langt størstedelen var mødt op i kittel og jeg havde også touperet mit hår, da jeg gik efter en 'Einstein frisure' til mit lilla hår!

Til festen havde jeg mine nye støvler på jeg købte i Deichmann for cirka en måned siden på Januar udsalg. Det var det eneste par, de var i en 36, hvilket langt fra alle passer og var sat ned med 75 %. Jeg kunne så åbenbart godt passe en 36 selvom jeg normalt bruger 37 og derfor kom nedenstående støvler med hjem til kun 87 kroner og ud over at de ser godt ud er de faktisk også virkeligt behagelige, så det er da et kæmpe plus!


Nedenstående kjole er fra eBay og til en pris på under 70 kroner er den nærmest et must. Toppen er lidt gennemsigtig, men ellers er det god kvalitet og den sidder godt. Jeg er helt vild med den og især til prisen. Den kan findes her!


Det er nu dagen derpå og der blev drukket rimeligt store mængder alkohol i går, hvilket betyder jeg er lidt slatten i dag, men heldigvis har jeg ikke tømmermænd. Jeg havde den attitude at jeg hellere ville have for meget end for lidt sprut med, for kunne altid tage det med hjem igen. Der kom næsten intet med hjem altså.

I dag har jeg så valgt at være en enhjørning. En onesie købt på eBay der bare er helt igennem fantastisk blød og super lækker kvalitet også og priser mig lykkelig for den ikke blev nappet i tolden. Den kan findes her og kan bestemt også anbefales!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar