mandag den 18. januar 2016

New In: Funko Pop #7

Det der med Funko Pops er ved at tage overhånd og jeg kan knap nok selv følge med i hvor mange der ankommer og bliver bestilt hele tiden, men jeg er stadigvæk utroligt glad for hver og én selvom jeg har rundet 30 figurer og er godt på vej mod de 40!

Denne her gang har figurerne et Disney tema, for jeg synes det ville være lidt fedt, hvis nu de rent faktisk passede lidt sammen de figurer jeg viste frem i forhold til hinanden og det må man da sige at nedenstående gør!

Alice kommer fra GameStop der havde 50 % på udvalgte figurer, Carl fra OP kommer fra Zavvi som jeg efterhånden har ret gode erfaringer med og Mary Poppins kommer fra min yndlings sælger fra eBay. Ved sidstnævnte er priserne dog steget igen på forsendelse og det kan snart ikke længere betale sig, at købe ved ham frem for i GameStop eller ved Zavvi - så det kan godt være jeg snart stopper med at købe derfra, men vi er ikke helt nået til det endnu!

Jeg er super glad for alle de nedenstående figurer og snart kommer der Pop Figurer fra Alice i Eventyrland filmen, hvor Cheshire og The Mad Hatter pt kan forudbestilles og de står virkeligt højt på min liste over figurer jeg gerne vil have - dog ikke helt så højt som Captain Jack Harkness, River Song og K-9 fra Doctor Who.

Carl er den mest fantastiske, lidt pessimistiske, men elskelige mand Disney nogensinde har præsenteret os for og derfor elsker jeg figuren!

Sidst, men ikke mindst har vi Mary Poppins som jeg kæmpede en del for at få til en nogenlunde pris på auktion ved sælgeren, hun er åbenbart populær nemlig - men jeg er glad for det lykkedes! Vi havde Mary Poppins på VHS da jeg var mindre og hold nu op hvor har jeg set den mange gange. Jeg elskede de mærkelige ord og de catchy sange, alt i alt var det bare en fantastisk film! Jeg så den utroligt mange gange så selv mine søskende måske blev lidt trætte af den, men når man har set den så ofte, kan man jo ikke undvære figuren!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar