mandag den 4. januar 2016

New In: Funko Pop #6

Der skete jo det at jeg fik en Funko Pop figur af min storebror og hans kæreste til jul i form af Fred fra Big Hero 6. Den figur han egentligt ville have givet mig var en limited edition glow in the dark Ant-Man figur, men da den slet ikke kunne skaffes blev det Fred og han er virkeligt også sej!

Der skete så bare det, at Fred følte sig helt vildt ensom... Og så var jeg lige forbi Game Stop der havde 50% på udvalgte Funko Pop figurer hvor jeg kom til at tage 4 styks med hjem hvor af 3 var venner til Fred.

Det er vildt billigt for Funko Pops så dermed gik jeg måske en smule amok, men i princippet fik jeg 4 og betalte for 2, så det var en ret god handel.

Jeg fik købt GoGo Tomago, Honey Lemon og Hiro Hamada af dem som jeg viser frem i dag. Jeg gik lidt crazy henover ferien her og der er også kommet 2 fra Black Friday udsalg efter jeg kom hjem fra Jylland, så samlingen blev pludseligt noget større og de kan ikke længere være på den tildelte hylde uden at stå så tæt at man ikke kan se dem, så jeg skal have fundet på noget nyt..

Men jeg elskermine figurer og også de nye, det dur jo ikke når de er ensomme!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar