søndag den 24. januar 2016

Jewelry Crushes - Stine A!

Det er fantastisk at se hvor mange danske smykkedesignere der kommer piblende frem fra hjørner og kroge henover de seneste år, ikke mindst fordi de fleste er så helt igennem talensfulde og laver nogle fejlfri og klassiske designs. Stine A er en af designerne og hendes smykker kan købes mange steder efterhånden, blandt andet her.

Jeg har været inde og lure lidt og har fundet nogle af mine yndlings designs frem, hvilket er en udfordring i sig selv når alle smykkerne er så fantastiske.

Noget af det der kendetegner Stine A's smykker er at de er tidsløse, simple og af en fantastisk lækker kvalitet. Det simple gør at de kan bruges til hverdag, men bestemt også til fest.

Jeg har en noget blandet stil, hvilket muligvis kan ses på nedenstående collage hvor six dots ringen er noget mere feminin end det ellers lidt mere rå look jeg ellers finder tiltrækkende. Det mere rå look er primært præsenteret af snake collectionen, som giver et råt look, men samtidig er det stilrent og simpelt. Double Tiger Tooth halskæden har jeg længe crushet på og den open petit diamond ring ville bare passe til alt (og er desuden på tilbud ;))

Stine A's smykker er helt ærligt noget man aldrig går galt i byen med og der er som udgangspunkt ikke så meget som ét af hendes smykker, jeg ikke ville elske at have i min samling af smykker. Det gælder både de sølv, guld og rhodinerede smykker - hvor de rhodinerede dog er gennemgående på nedenstående collage.

Jeg ved jeg langt fra er den eneste der er vild med Stine A's smykker og hendes talent gør man uden tvivl kan unde hende succesen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar