lørdag den 16. januar 2016

Helbred trumfer Økonomi.

Jeg loggede ind på bloglovin' og opdaterede hvor på jeg så adskillige indlæg om hvordan det virkede til at blive en god dag og var en fantastisk start på dagen - Det er sjovt, når man nærmest ikke kunne føle det mere modsat altså.

For nummer 117 gang er jeg syg. Jeg var til læge igår efter lægeerklæring grundet eksamen og det ser heller ikke just lyst ud, det der med at skulle til eksamen på mandag igen. Endnu en ulempe ved at de ligger dem så tæt, man har ingen tid til at læse og er man syg har man knap nok til tid at blive rask inden den næste.

Lægen sagde at jeg skulle tage til vagtlægen hvis det blev værre og der har jeg været, med info om at det nok var en influenza som er en virus og dermed er der absolut intet at gøre. Jeg har det bare forfærdeligt og er ikke bare "klattet" som hun skrev i hendes note. Jeg var ved at græde på vej derind fordi jeg har så ondt og intet hjælper, så i dag er bare ikke en god dag og jeg orker intet.

Helbred trumfer så økonomi, så i stedet for at skulle gå omkring 2 km og være med bus noget tid for at komme hjem blev det i stedet til, at jeg investerede i en taxa hjem fra lægevagten. Det er ikke fordi jeg har penge som skidt, men helbred trumfer altså økonomi.

Noget af det eneste positive er, at min roommate har været så sød at handle for mig og ydermere er sæson 4 af New Girl kommet på Netflix, så det bliver altså oppe på hemsen med Netflix at dagen bliver tilbragt. Av av av.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar