mandag den 18. januar 2016

Gottohaveit - MDK by Munderingskompagniet.

Gottohaveit er en dansk hjemmeside der specialiserer sig i lækre produkter af en vis kvalitet, hvilket er super lækkert. Kvalitet frem for kvantitet hedder det trods alt. På hjemmesiden kan man finde mange kendte mærker og et mærke skiller sig ud ved at specialisere sig i lækre produkter lavet i læder og det er MDK by Munderingskompaniet - hvis varer kan ses her.

Der findes forskellige ting derinde af dette mærke - primært læderjakker hvilket nok er en af de ting der aldrig går af mode også og køber man noget af en ordentlig kvalitet kan de også holde mange år og dermed giver det en fantastisk bonus i længden at investere godt i starten. Desværre koster kvalitet også, men Karla jakken der er en af favoritterne ved teamet er pt sat ned med 50% og sådanne tilbud er værd at holde øje med.

Jeg er selv vild med adskillige af jakkerne, især de mere biker inspirerede. Der findes dog også shorts samt en skjorte der er ret fed derinde, har aldrig set en læder skjorte før, men den skal næsten tjekkes ud!

Siden er fantastisk at kigge på og med en score på 9,8 ud af 10 inde på Trustpilot er der ingen tvivl om, at de er troværdige og til at stole på. En side der helt sikkert er et kig værd!1 kommentar:

  1. Super fede jakker! :D

    Katrine
    // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

    SvarSlet