søndag den 31. januar 2016

Favorit Apps!

Jeg elsker min iPhone og det skal der slet ikke være nogen tvivl om. Jeg var jo væk fra iPhone i en periode og det betyder så også, at jeg nu værdsætter den endnu mere end jeg gjorde i forvejen. Jeg har samlet nogle af mine favorit apps her:


 1. CamScanner - Den er faktisk pisse smart og det var en af mine forelæsere der introducerede mig for den. Det den gør, er at tage et billede af dokumenter og omdanner det så nemt til enten billeder eller PDF-filer man kan sende til sin mail eller lignende. Det er ret rart hvis man ikke lige har en printer med scanner!
 2. Nummer to er den orange... Vaskebjørn? Det er i hvert fald Jodels logo. Det er lidt svært at forklare præcis hvad det er og hvorfor det er så genialt, men anonymt Facebook hvor man kan dele statusser, tanker og dilemmaer og ellers bare få input fra andre uden at man overhovedet kan dømmes. Jeg ved ikke, det er bare genialt og noget helt specielt her i Odense.
 3. Spotify logoet er vist kendt af de fleste og for en musikelsker er en sådan app jo umulig at undvære, dog skal jeg have afmeldt mit VIP, for 129 kroner i måneden for at slippe for reklamer og den slags, det er altså lidt pebret!
 4. Mobilporto er genialt fordi man så ikke skal skaffe frimærker hvor gang man skal sende noget eller have dem på lager. Det er nemt og hurtigt hvis man sender en del - hvilket jeg gør når jeg sælger på nettet.
 5. Hjemmesiden er klart at foretrække frem for app'en når det kommer til eBay, men hvis man nu er midt i en auktion er det rart at have det lige ved hånden i tilfælde af man bliver overbudt.
 6. Hearthstone er et fantastisk nørdet spil og pisse fedt at have på telefonen også, det er en helt igennem fantastisk app.
 7. Instagram er jeg begyndt at bruge en hel del under brugernavnet randomdanishcitizen. Primært kigger jeg rundt, liker lidt og sådan, men der bliver også delt en del billeder - primært af Charlie!
 8. Mobile Pay bruger jeg utroligt ofte, primært fordi når man bor sammen kommer man tit til at låne hinanden små beløb på kryds og tværs og da der bare ikke rigtigt er nogle der bruger kontanter længere, så er det pisse smart at have muligheden for at overføre dem på et split sekund ved hjælp af telefonen.
 9. Messenger og Facebook hører lidt sammen, men i sidste ende er det jo Messenger jeg bruger mest eftersom det er der jeg svarer på beskeder og sådan. Jeg bruger messenger meget mere end jeg bruger mine SMS'er.
 10. Snapchat er genialt, dog bruger jeg det ikke alt for meget, primært til at se updates og så sender jeg en del billeder til min søster, for det er hyggeligt når man er langt fra hinanden - det er også primært af Charlie, haha.

Hvad er jeres favorit apps? Nogle I kan anbefale? :D
4 kommentarer:

 1. Jeg er nød til prøve den orange vaskebjørn.. er pisse nysgerrig. :P Ha Ha.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er super sjovt, men det er svært at forklare hvorfor det er så helt igennem genialt, men det er det altså! :D

   Slet
 2. Jodel lyder vildt fedt :D

  129,- for Spotify? Så kan jeg sørme godt forstå du vil afmelde det. Jeg betaler "kun" 99kr om måneder for Spotify Premium og det er først da jeg begyndte at betale for spotify at det gik op for mig hvor meget bedre det er uden reklamer og med bedre lyd :P

  Jeg kan simpelthen ikke finde ordentligt ud af eBay app'en. Synes hjemmesiden er meget bedre, men kan sagtens se det smarte i det hvis man sidder i en auktion :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkeligt dyrt for Spotify og elsker selv, at kunne bestemme, men det er simpelthen derude hvor det er for dyrt. Har ellers også været glad for det :D

   Jeg bruger den også nærmest kun til auktioner, ellers så er den ret forfærdelig, men man kan heldigvis hurtigt byde. :)

   Slet