mandag den 11. januar 2016

Et Hårdt Skema!

Jeg fader ud pt og det er fordi mit skema mildest talt er ret stramt. Nyt job (som jeg btw godt kan lide hvilket der nok vil komme mere om) og eksamensperiode er ikke det perfekte mix.

Jeg er igennem 2 ud af 5 eksamener her i Januar og da alt er skriftligt går der et godt stykke tid før jeg ved noget som helst.. Jeg har 5 eksamener på 17 dage og 4 af dem ligger indenfor 10 dage - så det er ret stramt!

Alle mine eksaminer er skriftlige og jeg mangler fortsat 2 helt uden hjælpemidler og den ene regner jeg med at dumpe - Det er simpelthen så ukoordineret og useriøst fra universitetets side og kan simpelthen ikke stille noget op mod det. Enten laver de eksamenen åndssvagt nem for at få os igennem og ellers kommer dumpe procenten til at være skyhøj er jeg ret sikker på, men så kan det da være universitetet og underviserne rent faktisk vil tage vores klager seriøst. Det er et nyt fag. Ustruktureret med adskillige undervisere der øjensynligt ikke kommunikerer indbyrdes og ja - kaos, så jeg fokuserer på det andet.

I dag var en med 150 spørgsmål hvor hver havde 5 svarmuligheder og så havde vi ellers 3 timer til at blive færdige. Ualmindeligt stressende.

Ud over det laver jeg ikke vildt meget andet for tiden, så der er intet spændende at skrive om. Jeg arbejder, læser til eksamen, er til eksamen eller arbejder med små pauser til tv eller Hearthstone for at stresse af. Verden er kaos.

Og udover det (håbløs selvpromovering ahead) opretter jeg ualmindeligt mange annoncer på min Trendsales profil i disse dage - rod irriterer mig i eksamensperioder, så prøver at komme af med det jeg nu engang har liggende og ikke bruger. Der er MANGE annoncer og når man er på SU har alle penge jo også ret.. Slut med selvpromovering herfra - over and out!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar