fredag den 8. januar 2016

Ebay På Det Seneste #2

Det kan godt være jeg ikke alt for ofte opdaterer med mine eBay køb, men det er nu ikke fordi jeg ikke køber der længere for det gør jeg helt sikkert,men jeg køber dog i lidt mindre mængder for tiden da jeg køber mindre bras og flere ting jeg rent faktisk kan bruge. Ja - selvransagelse gjorde det klart at mange af de ting jeg har købt på eBay altså er bras, så det skulle have en ende!

De seneste ting jeg har haft købt er dog nogen jeg har glæde af og ellers får glæde af, hvis de ikke lige er kommet endnu - det er tilfældet for de første to ting!

Min iPad mangler virkeligt et nyt cover og jeg er godt væk i Star Wars og derfor synes jeg nedenstående cover var vildt fedt, men jeg ville ikke give 200 + porto på trendsales hvor jeg så det først hvis det kunne findes billigere og det kunne det skam - lidt over 80 på eBay inklusiv porto.

Til Funko Pop'en er der ikke et direkte link da hun er købt på auktion, men der er link til sælgeren, som jeg har købt ved mange gange efterhånden og som virkeligt er blevet en af mine yndlings derinde. Mary Poppins er virkeligt bare noget der vækker gode minder fra barndommen - jeg har set den film SÅ mange gange.

Snail recovery gel har jeg hørt meget godt om, men har ikke haft den længe nok til at kunne fortælle om effekten, men jeg ved Malue har skrevet en del om det ovre på mooldash.dk, så der kan helt sikkert findes lidt info. Prisen er forresten fordi der er udsolgt og det koster at oprette nye annoncer, så den burde falde til de omkring 40.- jeg har givet når den kommer på lager igen!
 Laserpointer og cover er som det skal være mens de runde/firkantede dimser er til at stabilisere ledningen til iPhone lader med også er noget jeg er ret glad for.

Nedenstående er der intet jeg ville kunne beskrive som bras - så skulle det da lige være de midlertidige tattoveringer, men de er så fine så skal nok få dem brugt!

#1: her - #2: her - #3: kan findes her - #4: her - #5: her - #6: her - #7: her

2 kommentarer:

 1. Det er nok de fineste midlertidige tatoveringer jeg har set! Wow! :D

  carolinestadsbjerg.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - Jeg har heller ikke lige set nogle ligesom dem før og til cirka 5 kroner er det svært at lade være! ;)

   Slet