torsdag den 28. januar 2016

Dyrenesnetto - Alt Til Kat og Hund.

Dyrenesnetto er en hjemmeside der eftersigende har alt til kat og hund - det er dog ikke de eneste slags dyr hjemmesiden sælger ting til, der er også til alle former for fugle samt til krybdyr, fisk og så videre.

Med en kat der hellere vil kradse i sofaen, jakker eller kontorstole end hans kradsetræ har de foreksempel en helt fantastisk opfindelse - nemlig en form for kradsetræ med en lille bold indeni og et tæppe, og det tror jeg nu altså Charlie ville finde ret så hyggeligt! Han er stadig utroligt glad for at lege, des mere des bedre, så måske dette kunne virke?

Der er legetøj, godbidder, transportbokse og meget mere til katte og hunde. Charlie er på trods af han forholdsvist lille størrelse, så er hans transportboks ikke helt stor nok længere, så en ny kunne klart godt bruges. Desuden leger han så meget at der er flere slags legetøj der nemt kunne bruges og så har de en lille lygte med noget UV-lys der får eventuelt kattepis til at lyse op, hvilket jeg bestemt også godt kunne bruge, for normalt bruger han bakken, men andre gange går der røvhul i ham.

Han har været lidt upopulær siden tirsdag hvor han hoppede op og pissede i min vasketøjskurv, så den lygte der kunne virkeligt være smart.

Priserne er lave og det er også fantastisk, for sådan nogle som petworld har nærmest monopol på markedet og så er priserne derefter, så det er godt man kan finde nogle bedre priser online!Ingen kommentarer:

Send en kommentar