søndag den 20. december 2015

Star Wars: Premiere!

Min indre nørd lever i bedste velgående og jeg har selvfølgelig også været ude at se den nye Star Wars film, endda til Premieren, hvilket var super fedt! Jeg tog en af mine Star Wars t-shirts på, men der var super mange der havde gjort vildt meget ud af det og jeg så blandt andet en e-wok, hvilket altså var lidt for fedt!

Grunden til jeg var til premiere var min fagforening IDA, hvor man kunne købe billetter til premieren inklusiv en guf-billet med 1,4 liter popcorn samt 0,5 liter sodavand for kun 80 kroner, det var ret blæret! Jeg tog afsted med min kæreste og IDA havde lejet hele salen og vi var der i god nok tid og sad på bagerste række midt for, så pladserne kunne heller ikke være ret meget bedre! Man kunne risikere at skulle sidde på første række, men det slap vi da for!

Der er ingen tvivl om at filmen var super fed, og jeg var eksempelvis helt forelsket i BB-8. De der droider, ikke? LOVE THEM! Der var adskillige jokes inkorporeret og det hele funkede bare, har ikke et ondt ord at sige om det, på trods af Disney havde overtaget var det den traditionelle start og det hele spillede bare. Fantastisk film der kun kan anbefales!2 kommentarer:

 1. Jeg er ikke selv til hele det univers, men tog med kæresten så han ikke skulle alene. Og synes faktisk det var en okay film. Fangede også de der jokes, så helt tabt er jeg nok ikke.. og jeg er så enig.. BB-8 <3 <3 <3 Alt for cute.
  Synes også det tegner godt med en kvindelig jedi..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. En kvindelig Jedi er virkeligt fedt, men BB-8 er klart det bedste. Der er også virkeligt triste tidspunkter hvor man har lyst til at skrige af skærmen fordi det bare ikke er fair, men det virker ikke i længden heller uden at genere resten. Jeg er super fan af alle den slags universer, men jeg er jo også konsekvent lidt nørdet! ;)

   Slet