mandag den 7. december 2015

New In: Funko Pop #5

Jeg er super tavs for tiden og jeg lover at komme efter det, men jeg kæmper lidt mere for tiden end ellers og det er super stresset, mit arbejde med transkription er snart overstået og sådan er der så meget, men jeg kommer sikkert efter det!

På julegaveshoppingen, som jeg desuden er helt færdig med, fik jeg så også købt lidt til mig selv hvilket bestemt ikke var meningen, men da min roommate skulle i Gamestop og de havde 3 for 2 på alle deres Funko Pops skulle jeg altså lige bruge et par stykker, eller 3.Jeg foretrækker generelt at købe online via eBay eller andre sider, men når der blot skal betales for 2 er den stykvise pris pludselig ikke så slem længere og dermed kunne jeg bedre tillade mig at købe dem her i Danmark.


Jeg endte op med at købe Chewbacca, C-3PO samt Thor. Thor er lidt udenfor her og ser mindre ud end de andre fordi de har nogle standere, men de er alle sammen Bobble-heads hvilket er super fedt og sjovt til tider når deres hoveder bare går amok.

Min samling er nu på 22 Funko Pops og der er 2 mere på vej, den vokser hurtigt den samling!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar