mandag den 21. december 2015

Kærestens brave forsøg på gæsteindlæg!

Hej kære bloggere. Jeg er Majas famøse kæreste. Jeg har aldrig i mit liv lavet et blogindlæg før, men da Maja en dag spurgte mig med hendes hundehvalpe øjne om jeg ville lave et gæsteindlæg til hendes blog, så kunne jeg ikke sige nej. Hope you guys and gals will wish me luck!

Maja og jeg har været sammen nu i 4 måneder og 4 dage. Tiden er fløjet af sted, og det har været en fantastisk tid hvor jeg konstant finder nye og sjove opdagelser på hvilken dejlig person Maja er.

Da jeg først lærte hende at kende vidste jeg godt hun godt kunne li’ weird ting. Men daamn jeg havde slet ikke forudset i hvilken omfang hun i virkeligheden dyrkede det! Man ser det på mange måder. Hun samler meget på funko pop figurer, hun elsker alt med superhelte (som julekalendergave har jeg fået et par matchende superman underbukser), hendes til tider uforståelige forhold til Charlie som alligevel ser ud til at give mening, og så meget mere.

Fælles for det hele er, at det er med til at gøre hende til det fantastiske menneske som jeg ser hende i mine øjne. For alle de her sjove interesser og personlighedstræk fremhæver også hendes indre skønhed. Hun er en dejlig omsorgsfuld person som virkelige passer på sine medmennesker. Bare her i den seneste uges tid, hvor jeg desværre er blevet smidt ud af min bofælle, der har hun været rigtig god til at hjælpe mig planlægge min akutte fraflytning, sat annoncer op til at sælge de ting jeg ikke kan tage med (hun er jo elite internet shopper :-P), og hun har altid været klar til mig hvis jeg havde brug for hjælp. Hun har virkelig været uvurderlig og jeg kan ikke takke hende nok for det.

Hun er også fuld af fis og ballede, og når vi to er sammen, så får selv Lonnie og Charlie panderynker på hovedet af at se på os. Vi har det altid sjovt og vi klikker så godt sammen! Det kan være alt fra at råbe dinosaur-lyde efter hinanden til at vi maler sixpacks på brystkassen, mens Charlie sørger for at holde sig godt på afstand på en stol langt væk og holder (modvilligt) øje med os.


Elsker Maja for den hun er. I mit nogengange lidt for kedelige og indholdsfattige liv, der kommer hun som et vidunderligt friskt pust og beriger mig med sjov, kærlighed, og ikke mindst total meningsløst weirdness. Hun er det bedste der nogensinde er sket for mig, og jeg ser frem til at se så meget mere af dig min søde skat <3


(Jeg har intet haft at gøre med indlægget, ud over at læse korrektur. Teksten og billedet er all him)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar