lørdag den 26. december 2015

Julegaver 2015!

Jeg er jo kæmpe fan af jul, men det er ikke fordi jeg er trist når det er overstået overhovedet, for vi havde en virkeligt dejlig aften og det er helt sikkert noget jeg tager med mig videre og kan tænke tilbage på når jeg sidder begravet i eksamenslæsning - jeg er ikke begyndt for kan simpelthen ikke koncentrere mig om det hjemme ved min familie når der er så meget man hellere vil.

Jeg har fået nogle super skønne gaver, hvor ikke alle kan ses her. Først og fremmest gav Dennis mig en enhjørninge bamse jeg har valgt at kalde "Princess Rainbow Poop" hvilket viser hvor sær jeg er. Dalek'en fik jeg af min veninde og den kan sige nogle citater fra Doctor Who serien og den lille bamse kommer fra min mor.


De hjemmestrikkede sokker er fra min veninde hvis mormor har strikket dem og de er bare helt vildt fede! Jeg fik dem sammen med nogle øreringe fra Glitter og jeg kan jo aldrig få nok øreringe.


Harley Quinn fik jeg ligeledes med Dennis til at holde min Joker med selskab, mens Fred kommer fra min storebror og hans kæreste. Egentlig havde han bestilt en glow in the dark limited edition Ant-Man Funko Pop, men den kunne simpelthen ikke skaffes, men Fred er da også noget så sej!


Jeg er ret så nørdet så tasken fra Dennis og pungen fra min roommate var også et kæmpe hit!


Nedenfor ses øreringene fra min veninde, Star Wars mascara fra min søster og piercinger fra en anden veninde, som også giver mig en saks med en fjeder så den selv åbner og det er meget nemmere at arbejde med, så den glæder jeg mig til! Jeg fik også en BH fra mærket Prima Donna af min mor, men den skulle lige byttes til en anden størrelse, da den desværre gnavede ind i siden og det er ret så ufedt, men flot var den!

Ud over det kommer endnu en af de nørdede gaver fra min søster, den nåede nemlig ikke at komme, men hun har købt mig Trivial Pursuit med Big Bang Theory spørgsmål og der tænker jeg nu ikke der er alt for mange der kan slå mig!


Jeg kommer til at vise nogle gaver frem jeg har givet da nogle af dem var glas jeg selv havde graveret og jeg var yderst stolt af resultatet, så det vil jeg gerne vise frem senere hen!

Nød I julen og fik gode gaver? Garfield synes det hele var hyggeligt og det var virkeligt sødt - han puttede under juletræet og i sofaen med os alle, fantastisk!

1 kommentar:

  1. Sikke nogle skønne gaver!
    Håber det var en dejlig aften :)

    Hilsen Kirsten
    https://shitithoughtaboutyouagain.wordpress.com/

    SvarSlet