tirsdag den 22. december 2015

Glæden Ved At Give.

Jeg elsker mildest talt julen og har nærmest altid gjort det. Da jeg var mindre lavede jeg tonsvis af gaver op til jul der nærmest alt sammen var skrammel og jeg hader historierne om det der fortsat lever i bedste velgående, men glæden ved julen er ikke blevet mindre og jeg elsker fortsat at give gaver og se folk blive glade for det jeg giver dem. Der er fortsat hjemmelavede gaver i blandt, men af en vis standard og ting jeg selv ville have stående - som barn troede jeg jo nærmest alt kunne forvandles til guld og jeg tog i den grad fejl!

Jeg giver stadig en del gaver som det kan ses nedenstående, jeg har endda afleveret gaverne til 4 veninder, min kæreste, min far og min brors kæreste, så gaverne nedenfor er blot til de 4 mennesker jeg faktisk skal fejre jul sammen med. Jeg elsker at se folk åbne gaver op jeg har givet dem og blevet oprigtigt glade og det er ret sjældent der er behov for at bytte noget jeg har købt og det er jeg også super glad for! Der er kommet en ekstra gave til der kom med posten i dag, så alt er hjemme på nær min kærestes ene gave der først kommer start januar, men så er det godt han har 5 andre til juleaften!

Jeg elsker at give gaver, også mere end jeg elsker at modtage, men man siger jo aldrig nej tak til gaver, vel? ;)


Typisk mit immunforsvar er jeg så blevet syg i dag og ligger med feber, ondt i halsen, hovedpine og så er jeg komplet tilstoppet. Det er fantastisk ubelejligt, men så er det godt jeg har Garfield der gerne vil ligge på sofaen mens familien er til fest eller på arbejde. Han er næsten lige kommet hjem udefra dækket i mudder, så tror desværre han har været oppe at slås, så han er da også lidt sølle, så vi kan være sølle sammen!

2 kommentarer:

 1. glædes ved at give og gøre andre glade er det bedste i hele verden! Er ked af at høre, at du er blevet syg, god bedring til dig - godt at Garfield kan passe lidt på dig!

  God jul
  Hilsen Kirsten
  https://shitithoughtaboutyouagain.wordpress.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkeligt ærgerligt, men heldigvis noget der går over og forhåbentligt inden jul. Tak :)

   Slet