torsdag den 17. december 2015

Esprit Cravings!

Jeg er ikke ligefrem den store modeblogger da det ikke er det jeg som udgangspunkt går mest op i, men alligevel er det jo rart at finde tøj man synes ser pænt ud, er behageligt og heller ikke går i stykker med det samme - det sidste er eksempelvis et ret stort problem for mig til tider, men hvis man sparer på prisen sparer man jo oftest også ret meget på kvaliteten.

Jeg har fundet nogle cravings frem fra Esprit.dk.
Jeg tror langt de fleste kender til mærket Esprit. Nogle forbinder det mest med tøj, andre med sko og nogle måske med noget helt tredje - hvilket er forståeligt, da de altså har en masse ting i forskellige kategorier. De har ting til boligen, tøj, sko og accessories.
Jeg kunne virkeligt shoppe mig fattig på hjemmesiden og i princippet skal der heller ikke meget til, men alligevel. Esprit er et mærke der for mig udviser integritet og kvalitet. Det er et mærke jeg har en tillid til, fordi jeg ved det er noget der holder og dermed har jeg absolut intet problem med, at udtale mig pænt om det.

Kjolen vist nedenfor ville jeg mildest talt elske, at kunne trække i til jul mens støvlerne også falder lige i min stil hvilket er det samme for jakken/overtrøjen. Der er så mange lækre ting, at finde inde på deres hjemmeside og helt sikkert noget til enhver smag. Kvaliteten for dette brand er altid i top og det er et brand jeg føler jeg nemt kan anbefale og stå inde for til hver en tid. Kunderne er i fokus samt kvaliteten og hvad kan man i virkeligheden mere forlange?
Ingen kommentarer:

Send en kommentar