lørdag den 19. december 2015

Cuteness Overload With Charlie #6

Jeg har tidligere brugt en hjemmeside til at lave collager med mine billeder, men det forvrænger virkeligt kvaliteten, hvilket man kan overleve med billeder fra kameraet, men billeder fra iPhone er bare lidt dårligere og dermed gør det helt utroligt meget for det fulde udtryk.

Men Charlie lever i bedste velgående og er lige så glad for at putte som ellers, glad for at nusse også samt glad for hans kasser. Han har netop lært at åbne døre, hvilket betyder jeg nok aldrig får lov at være alene igen, for nu kan jeg knap så godt lukke ham ude af mit værelse, for han åbner bare døren og hold nu op hvor det larmer altså!
Han er efterhånden ved at være 18 måneder gammel eller deromkring, men vejer fortsat kun lidt over 3 kilo, for han er bare en lille baby og det har han tænkt sig at blive ved med at være. Det er fantastisk hvor trofast han er også, han sidder næsten hver gang jeg er væk i vindueskarmen når jeg kommer hjem fordi han kan genkende lyden fra min cykel og det hele. Han er ikke videre uafhængig, men dejlig det er han altså!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar