mandag den 7. december 2015

Bloggertræf Sponsorer - Magasin Odense og Medex!

Jeg er kommet til det sidste indlæg omkring sponsorer og denne gang handler det om Magasin Odense samt Medex. Jeg har endnu ikke fået taget nogle af produkterne i brug, men vi fik også helt vildt meget og dermed kan det godt blive liiiiidt svært at overskue at skulle bruge det hele! ;)

Magasin Odense valgte at sponsorere en "Rituals Thai Chi Foaming Showergel" hvilket ud over at have et super langt navn, dufter ret så godt. Jeg bruger showergel og kommer derfor helt sikkert til at bruge det senere hen når den jeg købte på bloggertræffet med granatæble og hindbær er brugt op. Ud over showergelen kan man på billedet se en lille bøtte med en prøve på en ny Elizabeth Arden creme vi fik da vi var inde og kigge i Magasin. Sådan en stor gruppe tiltrækker altså også en vis form for opmærksomhed!


Medex specialiserer sig i hudplejeprodukter og ud fra hvad jeg også har læst på hjemmesiden, har jeg ret stor tiltro til håndcremen samt de andre prøver vi fik udleveret. Det virker til at være et super godt brand, så det kan jeg fint glæde mig til at få afprøvet!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar