tirsdag den 1. december 2015

Bloggertræf: Lovebooks Bog!

Jeg har ikke det store vilde overskud i disse dage og dermed bliver bloggen også forsømt en smule - men jeg kan informere om jeg kun mangler et indlæg om sponsorer efter dette og det er på en eller anden måde ret rart, for selvom jeg er glad for alle tingene og ikke har noget imod at skrive om dem, bliver det bare lidt meget til sidst.

Men det indlægget skulle handle om er den bog der var i vores goodiebag kaldet "Lola og naboens søn" - det virkede som om en del af bogbloggerne kendte den og enten havde den eller havde læst den, men det beviser da så også bare, at det er en god bog!

Jeg har læst bag på den og den lyder virkeligt god også, men da det er nummer 2 i en serie overvejer jeg lidt om jeg skal anskaffe mig den første først, selvom de burde kunne læses uafhængigt af hinanden.

Den er allernådigst sponsoreret af Lovebooks der netop fokuserer på bøger, har en blog koblet til og har en masse gode tilbud hver måned!


4 kommentarer:

 1. Hvis jeg var dig, ville jeg læse 1'eren først.. mest fordi den er sååå sød.. :D
  Jeg skal netop i gang med 3'eren og glæder mig helt vildt.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan jo altid læse den efterfølgende for 2'eren hvis jeg virkeligt godt kan lide den. :)

   Slet
 2. Har læst eteren og den er sød, men så vidt jeg ved, kan de læses hver for sig, da det er nye hovedpersoner i hver bog :3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også lidt det jeg har hørt, på den måde gør det jo ikke noget, hvis jeg vælger at købe 1'eren senere. :)

   Slet