mandag den 9. november 2015

Weekendens Lækre Dessert!

Denne weekend har været i forholdets tegn, hvilket betyder at den er blevet tilbragt sammen med min kæreste i det at min roommate siden i onsdags har været i Jylland og dermed har jeg haft lejligheden for mig selv.

Så min roommate for weekenden har altså været min kæreste og det har bestemt også været hyggeligt, hvis ikke man regner smertehelvedet i lørdags med, hvor jeg mildest talt var i skidt humør grundet min meget betændte piercing, men det er da blevet noget bedre og dermed var jeg også i noget bedre humør igår!

Det jeg så lige ville vise frem, var den dessert vi fik fremstillet fredag aften og var i stand til at spise lørdag aften som er oreo tærten med chokoladecreme og jordbær der er vist nedenfor!


Selve skorpen og bunden består af;

  • 330 gram blendede oreos
  • 110 gram smeltet smør
Ovenstående blandes så bare sammen og udgør altså skorpen, mens cremen består af;
  • 2 dl piskefløde
  • 100 gram mørk chokolade
  • 200 gram lys chokolade

Her varmes fløden blot op uden at koge og hældes ud over chokoladen der er brækket i stykker og der røres til det er en ensartet masse. Så hældes det ellers bare ned i formen der er 'foret' med skorpen og herefter lægges jordbærrene henover og den køles over natten.

Jeg synes personligt den var fantastisk, men også ret vammel i længden fordi der bare er SÅ meget chokolade i og dermed tilføjede jeg lidt vaniljeis til, for det gjorde desserten lidt mere overkommelig!

Alt i alt super lækker og nem dessert så længe det er planlagt og generelt også en hyggelig weekend!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar