tirsdag den 17. november 2015

Wallstickerland Sponsor!

Til bloggertræffet var der også en rabatkode på intet mindre end 300 kroner til Wallstickerland og det var super fedt! Jeg ville vente med at skrive om det til jeg modtog varen og det gjorde jeg onsdag i sidste uge mener jeg.


Jeg var rigtig glad for koden og det hjalp ret godt da jeg en dag sad med shoppe-trang, men ikke havde ret mange penge at gøre med og dermed kunne hoppe ind på siden og klikke lidt rundt! Jeg endte op med at bestille to wallstickers og kom af med 27 kroner som altså var fragten da varerne kostede 298 - så det var jo godt overskueligt!


Jeg forelskede mig virkeligt i ovenstående wallsticker som jeg dermed har bestilt og modtaget. Jeg bruger billedet fra siden da der ikke er mange måneder til jeg skal flytte og vil ikke risikere at ødelægge den, så derfor gemmer jeg den til jeg skal afsted!

Den anden wallsticker viser jeg ikke lige billede af, da det er planen at det skal være en gave til min mor til jul eller til hendes fødselsdag. Hun har fødselsdag d. 6 Januar og dermed overlapper de to ting en smule!

Jeg har desuden været i gang med et kæmpe juleprojekt af de kreative slags og hjemmelavede gaver er da også bare lidt mere personlige, men af fare for det bliver opdaget kommer det altså ikke på bloggen før efter jul, desværre - jeg er ellers super stolt og excited omkring det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar