torsdag den 19. november 2015

Sponsor: Odense Marcipan!

Jeg ved godt jeg spammer en anelse med sponsor indlæg fra den herlige goodiebag - men det er nu engang det der er betingelserne for at få alle de lækre ting og det er bestemt også fair. På et tidspunkt får det sikkert en ende dog!

Odense Marcipan var en af de mange sponsorer og de sendte hæfter med opskrifter med 150 gram marcipan. Her skulle vi så gerne skrive lidt om hvad vi ville bruge marcipanen til, men jeg må indrømme at jeg personligt ikke har tænkt mig at bruge den til noget - af den simple grund at jeg fik med lakrids smag og jeg kan simpelthen ikke fordrage lakrids, desværre! Det er lidt ærgerligt når nogle fik med bær og andre fik den originale marcipan, men sådan er det jo!

Jeg er ret sikker på marcipanen ryger videre til min mor og så skal hun nok lave noget godt konfekt med det eller måske bruge det som ingrediens i de fyldte chokolader det er blevet en tradition for os at lave hvert år!

En lækker ting der desværre ikke lige ramte plet med smag, men sådan er det jo at være kræsen. ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar