fredag den 20. november 2015

Sponsor: Luxplus!

Jeg har endnu ikke haft afprøvet nedenstående produkter da jeg gerne vil undgå at have adskillige shampooer i gang og er netop ved at opbruge en, men glæder mig helt sikkert til at prøve disse fra Tresemmé efterfølgende!

Det var Luxplus der var så søde at sponsorere nedenstående produkter hvor der er både shampoo, balsam og hårkur. Jeg bruger som udgangspunkt aldrig balsam og hårkure er kun ved specielle lejligheder, men der er slet ingen tvivl om at mit hår godt kunne bruge en smule intensiv pleje og det har jeg jo så også muligheden for nu! Hvis man kigger ind på siden gennem linket har de helt utroligt mange produkter til kropspleje til både kvinder, mænd og børn samt de har en kategori med kosttilskud med mere. Jeg tror bestemt ikke det er sidste gang jeg kigger ind på siden, de har et KÆMPE udvalg!

Jeg glæder mig meget til at få afprøvet de meget generøst sponsorerede produkter - til den tid kan det da være jeg smider et ekstra indlæg op, men det kan kun tiden vise! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar